Follow:
Bröllopsresa, Resor, Vardagsglimtar

Femtio nyanser av grått

Med en duns landade vi på Arlanda under onsdagsförmiddagen och medan den kalla luften slog oss med en knytnäve välkomnade vardagen oss med öppna armar med bilbesiktning, tvättider och en väckarklocka som alltid tycks ringa lite för tidigt, lite för fort.

”Borta bra men hemma bäst” brukar man ju säga men varken Pär eller jag kände oss riktigt redo att lämna Maldiverna. Vi hade gärna varit där ytterligare en vecka eller två men här står vi nu, med snön virvlande omkring oss och kylan som tränger inpå.

Vi började jobba dagen efter hemkomst och kämpar nu mot jetlag och att så snabbt som möjligt komma in i våra rutiner igen. Det har varit välbehövligt med semester dock, jag känner det nu. Jag har inte förstått hur trött jag har varit de senaste veckorna förrän jag under semestern kom ihåg hur det kändes att vara pigg med mycket energi. Nu känner jag mig fräsch igen, inspirerad med en motivation på topp.

Arlanda

Vy av Stockholm Arlanda från luften

Nu låter det som att jag enbart klagar men det är inte tanken. Vi har tur och lever bra liv här i Sverige. Vi är friska och krya, jag har ett jobb jag trivs med och fantastiska, omtänksamma kollegor, familj och vänner som vi tycker så mycket om, hobbies och intressen som håller oss inspirerade och sist men inte minst – vi har varandra. Så när klockan ringer för tidigt, tvättkorgen känns för tung och vädret inte är mer än femtio nyanser av grått försöker jag att aldrig glömma bort dessa rikedomar eller ta dem för givet. Det är ju, trots allt, en väldigt fin vardag vi har fått chansen att leva.

Så med färska, soliga semesterminnen och lätt solbränd hy tar vi nya kliv mot en vår som ter sig ljus och hoppfull.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply ISA

    men gudars, har kikat ikapp lite i din blogg nu.. och säger bara: paradiset! åh förstår vilken kontrast att komma hem till detta. haha, fast egentligen är det nog bra att resor bara är tillfälliga, annars hade man aldrig uppskattat dem på samma sätt 🙂

    mars 7, 2016 at 16:03
  • Leave a Reply

    error: