Follow:
Bröllopsresa, Resor

Välkommen till Dubai

Tidigt på söndagsmorgonen den 28:e februari lämnade vi Maldiverna och del två av vår bröllopsresa tog vid. Senare på eftermiddagen landade vi i ett varmt och soligt Dubai där de tre sista nätterna av vår bröllopsresa skulle tillbringas.

_DSC7238-copy

Som yrvakna från en lugn och rofylld dröm hade vi helt plötsligt ramlat ned i en världsmetropol och allting färdades i ett galet tempo medan vi stod på sidan och såg på. Det tog nästan en dag för oss att komma in i tempot och börja uppskatta staden för vad den egentligen var: En ganska imponerade och mäktig stad där allting var toppmodernt och kändes nytt och fräscht.

Vår första dag i Dubai bestod av incheckning på hotellet samt en tur till Dubai Mall. Dubai Mall är världens i dagsläget största galleria vilket våra fötter ganska snart fick erfara. Ganska trötta efter en lång dag åt vi en mindre inspirerande middag på KFC och underbart god cheesecake på The Cheesecake Factory innan vi tog oss tillbaka till hotellet för att ladda inför dag två i staden som står med ena foten i nuet, den andra i framtiden.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: