Follow:
Familj & Vänner, Vardagsglimtar

Lunch på Sushi Kultur och födelsedagskalas

sushikultur

I lördags unnade maken och jag oss en långlunch med sushi och dumplings på Sushi Kultur. Sushi Kultur är definitivt den bästa sushirestaurangen vi har provat hittills i Gävle. Fräscha och goda råvaror och fina upplägg. Om man ska hitta någonting att klaga på så lämnar  lokalen och innemiljön möjligtvis lite mer att önska.

Gillar ni sushi och vilken är er favoritbit? Själv är jag barnsligt förtjust i maki-, tonfisk- och laxrullarna men har på senare tid även fastnat för dumplings.

_DSC7600-copy

Tidigare i veckan var jag på födelsedagskalas då kusinen fyllde hela 12 år. Pär var mitt uppe i en produktionssättning och kunde tyvärr inte följa med denna gång.

_DSC7657-copy

Hos moster med familj blev vi bjudna på hamburgare, tårta och glass medan haglet och regnet brottades med solen utanför fönstret denna onsdagskväll.

_DSC7659-copy

Nu står maj för dörren och med den stundar snart sommaren. Jag ser fram emot den första riktigt varma dagen, att kunna inta morgonteet på balkongen, trädens knoppar och markens blommor. Det är en fin tid vi har framför oss.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply FannyFredrica - [Fotografering]

  Åh vad gott med sushi!! Och vilken underbart fin blogg du har! 😀

  maj 2, 2016 at 22:07
  • Reply Angelica

   Tack, vad glad jag blir 🙂

   maj 15, 2016 at 01:32

  Leave a Reply

  error: