Follow:
Vardagsglimtar

Välkommen april

Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Vi började fredagskvällen med att fira min kusin David som fyllde hela 18 år. Kvällen han föddes var jag på Backstreet Boys-konsert i Solnahallen tillsammans med min vän Lina och kusin Nicole. Det känns verkligen inte som 18 år sedan men åren går fort.

pannkaksfrukost

I dag, denna lite lata söndagsmorgon med blekgrå himmel och sval luft, blev jag bortskämd med pannkaksfrukost på sängen av mannen. Traditionella, enkla pannkakor med jordgubbssylt – den bästa pannkakan. Senare under dagen väntar tvättkorgen på oss och framför oss ligger en fortfarande outforskad vecka.

Välkommen april, välkommen ljuset och välkommen våren.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: