Follow:
Allmänt

Hackad

Min blogg samt fotowebb blev tyvärr hackad i dag och båda sidor har legat nere större delen av dagen. Ett tag blev jag orolig att innehållet inte skulle gå att rädda men det lyckades tillslut tack vare arbete från såväl mig som maken, som har dedikerat hela kvällen till att hjälpa mig med detta. Det är naturligtvis ett i-landsproblem men det ligger trots allt en hel del arbete bakom dessa tre år som bloggare. Främst handlar det dock om ovärderliga minnen för egen del.

DSC_0971 copy

Fotowebben arbetar vi fortfarande med men förhoppningsvis kommer även den att vara fungerande inom en dag eller två.

Hoppas att ni har haft en fin start på veckan. Efter flera dagar av fantastiskt väder väntar nu en lite kyligare period som förmodligen är mer typisk för maj än de högsommartemperaturer vi har haft de senaste dagarna. För min del har veckan startat med konferens med jobbet på Clarion Hotell Winn och till helgen väntar vi besök av Erik som kommer hit från Borlänge.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: