Follow:
Vardagsglimtar

Keep your face always toward the sunshine – and shadows will fall behind you

Jag är så glad för och lycklig över denna långweekend som vi har framför oss – hela fyra dagar ledigt och ute skiner solen och väderleksrapporten lovar värme, träden har börjat blomma och ger en förnimbar känsla av annalkande sommar. Fantastiskt.

I dag ska vi passa på att hälsa på hos mina föräldrar och hundarna, Frallan och Kaos. Till kvällen ska vi bara ta det lugnt och laga en lång middag tillsammans. Jag älskar det – när matlagning får ta tid och plats i vardagen. För mig är matlagning så mycket mer än bara mat och näring – det är kärlek, gemenskap och omtanke.

Vi ska köpa lite pelargoner också så att de finns hemma när det är dags för utplantering på balkongen. Jag önskar att jag hade gröna fingrar för det är ju så vackert med blommor och växter men jag jobbar på att lära mig mer.

Önskar er en fin dag och jag hoppas att ni får chansen att njuta lite av det fina vädret i dag, oavsett om ni är lediga eller jobbar denna torsdag.

_DSC7729-copy

Det blev en liten brunch med fattiga riddare, choklad och jordgubbar i dag. Receptet på dessa roll-ups, som blev riktigt goda, kommer i ett annat inlägg. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: