Follow:
Bröllop, Fotografi

We lose ourselves in the things we love. We find ourselves there, too

Nu är vi hemma i Gävle efter att ha tillbringat hela lördagen i Stockholm. Vi åkte först till Täby och hälsade på fina Lina och hennes familj och tog oss sedan vidare till Stadshuset. Varken maken eller jag gillar eller är vana att köra i Stockholms innerstad och det var en något spänd färd från Täby till Stadshuset, men vi kom ju fram tillslut. Bilen också.

_DSC7965-copy

Väl framme vid Stadshuset tillbringade jag någon timme med att leta upp bra fotoplatser med fint ljus och vi hann även med en fika på Wayne’s Coffee innan det var dags att möta upp brudparet. De mörka molnen från tidigare på dagen hade försvunnit och ersatts av en dimblå himmel med små, lätta moln. Fina Karolina och Fredrik gjorde mitt jobb enkelt och var så naturliga framför kameran. Det var verkligen en ära att få vara med och föreviga deras vackra dag. Jag hade också turen att få ha maken som assistent vid fotograferingen och det är alltid tacksamt vid en bröllopsfotografering där man ska hinna med väldigt mycket under en kortare tid. Vi var ett bra team han och jag.

Nu väntar en lugn söndag i soffan för oss. Vi ska inte göra mycket annat än att titta på film, läsa böcker och dricka te. Jag har precis hämtat hem en ny bok från biblioteket: Sju korta lektioner i fysik av Carlo Rovelli. Fysik var knappast mitt bästa ämne i skolan så vi får se hur väl jag kan hänga med i förklaringar av kvantmekanik och elementpartiklar.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: