Follow:
Resor, Vardagsglimtar

En ledig dag i Uppsala

_DSC8518-copy

I fredags packade vi in oss i bilen och körde mot Uppsala för en dag med god mat och avkoppling. Vi strosade omkring hand i hand på kullerstensgator, åt en himmelskt god lunch på Hambergs Fisk där laxen smälte i munnen och bouillabaissen fick smaklökarna att gå på högvarv och hamnade slutligen på Güntherska där vi mumsade i oss en kokos- och passionsbakelse. Det heta, tropiska teet smakade bra denna regntunga fredag som även bestod av ett besök på Gränby Centrum.

_DSC8514-copy
_DSC8550-copy

_DSC8555-copy

Sedan åkte vi hem, dukade upp en fantastisk ostbricka signerad Uppsala saluhall och njöt av lugnet, tiden som stod stilla för en sekund och minnena av en ledig dag i Uppsala. Det lilla avbrottet i vardagen, han och jag – nytankade av kärlek och energi.

_DSC8563-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: