Follow:
Högtider, Vardagsglimtar

Mors dag och födelsedagsfirande

I söndags var vi över till mina föräldrar då mormor bjöd på mat i samband med mors dag. Min mamma är fantastisk och förtjänar egentligen att bli firad varje dag, men visst är det trevligt att ha en särskild dag som uppskattar våra mödrar och fäder lite extra.

_DSC8345-copy

Mormor var fin i en ny klänning.

_DSC8360-copy

Under veckan hann vi även med att fira Olivias födelsedag i ett hav av rosa och pastell, med hallonmarängtårta och sötsyrlig paj.

_DSC8307-copy

Annars rullar veckorna på i en faslig takt och solen verkar göra comeback efter en vecka av regn och gråa moln. Denna vecka känns förövrigt lite extra trevlig då en långhelg stundar i och med Sveriges nationaldag nästa måndag.

Men först har vi en helt ny, oskriven onsdag framför oss – en dag som verkar gå i sommarens tecken.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: