Follow:
Högtider, Vardagsglimtar

Semester

I går vid sextiden, medan värmen letade sig in i varje hörn av kontoret och solen kastade skuggor på väggarna, lade jag upp det berömda autosvaret på jobbmejlen. Det som berättar att att jag nu är på semester och inte är tillbaka på två veckor.

Nu väntar dagar av solsken och värme, barfotapromenader, sena grillkvällar med vänner och lata dagar med bra böcker på en filt i gröngräset. En tid av för avkoppling och lugn och ro, tid för varandra och för långa samtal som varar långt in på svala sommarnätter.

Och medelhavsvärme. Om allt går som planerat kommer vi om fyra dagar att stiga av ett plan i Grekland och mötas av vajande palmer och färskpressad apelsinjuice på morgonen och den omisskännliga doften av solskyddsfaktor på axlarna.

Fyra dagar.

RHOLAMA1078_2_30

Bildkälla

Innan dess ska vi dock hinna med en midsommarafton och att fira en fantastisk mamma på födelsedagen och njuta av en väderkarta som lovar högsommarvärme i helgen.

Önskar er en underbar midsommarafton och var rädda om er själva och varandra.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: