Follow:
Allmänt

Svenska sommarstäder

Detta reklaminlägg presenteras i samarbete med Zmarta

Det är juli. Ute är det varmt och behagligt och under långa sommardagar varvas ofta solsken med en och en annan åskby. Havet piskar stränderna och i luften sprids dofter av nyslaget gräs, av glödande grillar och alla ängens blommor. Nätterna är fortfarande ljusa, fulla av liv och genom öppna köksfönster svalkar vinden.

Svensk sommar i all sin prakt. Svensk sommar när den är som allra finast.

_DSC1602 4

Min man och jag sitter här på balkongen, omslutna av lugnet och dagarna som får gå sin gilla gång. Vi har nyligen kommit hem från en resa till Stockholms skärgård där vi har haft turen att få njuta av god mat, bra sällskap och turer med båt över stilla vatten. I likhet med oss är det många som har semester i juli och passar på att ta sig utanför sina hemstäder, ut på de svenska vägarna för att upptäcka nya platser, äta gott, bo bra eller helt enkelt få lite miljöombyte.

Zmarta har inför sommaren undersökt priser för boende, mat och båtplats i några av Sveriges mest kända sommarstäder och sammanställt detta i ett sommarstadsindex för att visa var du kan få mest semester för pengarna. Själv har jag flera minnen från somrar på västkusten och styr gärna bilen mot orter som Varberg och Båstad någon varm sommardag i framtiden.

_DSC9296-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: