Follow:
Vardagsglimtar

Onsdag

Vi vaknar upp till onsdag, sorlet från den lätt sömniga morgontrafiken och de halvkyliga höstvindarna som letar sig in genom det öppna sovrumsfönstret. Det är dags att stänga av väckarklockan och göra sig redo för en dag på jobbet. Både mannen och jag är just nu inne i en intensiv jobbperiod men i kväll ska tillåta oss själva att glömma allt som har med jobb att göra, duscha av oss dagens arbetsmoral och be oss ut på en dejtnight, bara han och jag och en bra film och massor med popcorn och något gott att äta innan.

Jag längtar.

Men nu börjar solen stiga där utanför vårt fönster och det är dags att vakna på riktigt, dricka te och omfamna nya arbetsuppgifter.

_DSC9742-copy

 Receptet på denna mumsiga och krämiga Oreocheesecake kommer till helgen. Det är en av mina favoriter!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: