Follow:
Vardagsglimtar

Love & Friendship

Nu återstår bara några få dagar av september innan vi kliver in i oktober och visst märks det att sommaren nu har lämnat oss och ersatts av svalare temperaturer och ett mörker som besöker oss allt tidigare på eftermiddagen.

I går gjorde mamma och jag det bästa av de numera tidiga kvällarna och lät onsdagskvällen försvinna i biosalongen framför ett engelskt kostymdrama fylld med svart humor och kvick dialog. Gillar ni Jane Austen, Downton Abbey-miljöer och mörk brittisk humor kan jag verkligen rekommendera Love & Friendship.

Men nu har det hunnit bli torsdagsmorgon och en dag av jobb, möten och 40-årskalas väntar.

Ha en fin torsdag så länge så hörs vi snart igen.

_DSC8875-copy

Rhodos, tidigare i somras.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: