Follow:
Vardagsglimtar

Söndagsfika

Och så blev det söndag och vi tog sovmorgon, tittade på film och åt vad som blev kvar av gårdagens godsaker innan vi bestämde oss att vi nog måste ut ändå. Så under en söndagseftermidag gjorde vi stan, mumsade brownies på Java och drack kanelte medan torget där bakom oss dränktes av solens sista strålar och dagen gick mot sitt slut.

_dsc0040-copy

_dsc0041-copy

_dsc0070-copy

Och nu är det måndag igen och vi är utvilade, lägenheten städad och den där lågmälda längtan efter ny helg gror där i bakgrunden men håller sig fortfarande lite på distans, redo att kasta sig över oss allteftersom veckan fortskrider. Vi håller den i schack genom att fylla veckan med roligheter och göra det allra bästa av de kommande dagarna.

Nu kör vi.

_dsc0077-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: