Follow:
Kärlek

a.s arab och svensk

Ute är det numera mörkt vid denna tidpunkt men det gör ingenting – jag älskar denna årstid och jag älskar att vakna på morgonen och se ett lätt snötäcke pryda hustaken utanför fönstret, se hur trädens grönska har försvunnit och istället bytts ut mot en vacker snöskrud. Ja, för denna vecka kom vintern till Gävle och jag hoppas att denna jul får bli en vit sådan.

I dag är det förövrigt fredag men vi har haft turen att vara lediga i dag och därför haft lördagsfeeling hela dagen. Vi ska strax ge oss ut och möta upp Patrik och Anna-Karin på a.s arab och svensk och förlänga denna fredag över arabiska kryddor.

_dsc0314-copy

Jag blev bortskämd med en vacker blomma från maken i dag. Den får pryda köksbordet och lysa upp denna vintervecka.

Önskar er en fin kommande helg.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: