Follow:
Familj & Vänner

En kväll på a.s arab och svensk

_dsc0322-copy

Förra helgen begav vi oss mot a.s arab och svensk för att äta middag med Patrik och Anna-Karin. Där på a.s arab och svensk bland ljusen och det pastellfärgade kaklet blev vi tilldelade ett bord som visade sig vara högt. Mycket högt. Perfekt för min långe make och våra långa vänner. Jag? Jag nådde precis över bordskanten.

Vi pratar inte ”lite obekvämt högt” utan hej-jag-behöver-nog-en-stege-för-att-kunna-se-dig högt.

Och där, någonstans mellan skratt som nästan fick tårarna att rinna och den heta friterade osten och den krispiga chokladen som smalt i munnen, fick Patrik kramp och tog ståendes spjärn mot bordet samtidigt jag av någon outgrundlig anledning bara blev kortare och kortare tills jag tillslut försvann bakom tallrikarna och de höga flaskorna på bordet.

Så där var vi – en ståendes med kramp och en kortväxt som kikade fram över bordskanten men novemberkvällen var ung, maten helt lagom kryddig och sällskapet helt rätt.

Nästa gång hoppas jag bara kunna se dem också. 

_dsc0326-copy _dsc0320-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: