Follow:
Familj & Vänner

Födelsedagsfirande och julpepp

_dsc0338-copy

Förra lördagen tillbringade vi några härliga timmar med dessa två busfrön. Leia, vår suckande minidiva, hittade snabbt sitt favoritknä och Charlie var för dagen en alldeles utomordentligt energisk studsboll, i sann Bostonanda.  Denna lördag studsande han dock några gånger för mycket på min make och fick det värsta straff en Boston kan tänka sig:

En vilopaus. 

Den fruktade vilopausen.

_dsc0340-copy _dsc0344-copy _dsc0347-copy

Söndagen avslutades hos svägerskan där vi firande hennes födelsedag och blev bjudna på smörgåstårta och bullar fulla med vaniljsmak och en helt ljuvlig Silviakaka.

_dsc0352-copy

Nu väntar sista veckan innan första advent och vi tjuvstartade med julpynt och julbak redan i helgen. Att komma hem till oss i dessa tider måste vara som att snubbla och helt plötsligt hamna  i tomtens verkstad, komplett med både julmusik och julstjärnor och obegränsad tillgång till pepparkakor.

Önskar er en fortsatt fin vecka.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: