Follow:
Vardagsglimtar

Glöggpremiär och tv-serietips

Denna för oss lediga fredag har bara rusat förbi men vi har ändå hunnit med att äta en underbart god lunch på Söders Källa, trängts bland hundratals människor på stan, druckit te och ätit chokladbollar och fått upp det allra sista av juldekorationerna.

Nu ser jag fram emot kväll och att få krypa ned bland filtarna i soffan med maken, ha glöggpremiär och klämma ut mögelost på pepparkakor medan vi tittar på det senaste avsnittet av This is Us. Letar ni efter en ny serie att följa kan vi varmt tipsa om denna. Lite väl sentimental ibland kanske men helt beroendeframkallande och första avsnittet gav mig rysningar. Det är dramakomedi när den är som allra bäst och vi skrattar högt för att i nästa sekund gråta som barn. Se den!

_dsc0383-copy

Men nu tar vi fredag och förlorar oss bland den rykande glöggen och pepparkakorna och osten.

Vi hörs snart igen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: