Follow:
Jul

Gott nytt år!

Mörkret har precis lagt sig över staden och från vardagsrumsfönstret ser jag hur fyrverkerierna börjar lysa upp Gävlehimlen. Bara några få timmar återstår av detta år som har innehållit så många glädjeämnen och lyckorus men även några uppförsbackar.

Dessa sista timmar av året är det ändå glädjen och tacksamheten jag väljer att lyfta fram. Tacksamhet för familj och vänner, för kärleken, för att vi har fått vara friska och krya och för att vi lever i ett land där de flesta mänskliga rättigheter är självklara. Tacksamhet för här och nu, för när allt kommer omkring finns det ingenting annat än det att ta för givet. Så när ni står där vid midnatt och skålar för året som har gått och framtiden som väntar, glöm inte att skänka en tanke till nuet. Det är en fantastisk gåva.

Ta hand om er i kväll och gott nytt år, mina vänner.

Vi ses i 2017.

adventsfirande4

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: