Follow:
Jul, Mat & Bak, Recept

Senapsgriljerad kalkonskinka

I dag på självaste julafton bjuder jag på ett recept på en klassiker: Julskinkan. Här har dock den traditionella skinkan fått stå åt sidan för kalkon. Resultatet blir en riktigt god och saftig julskinka med fina kontraster mellan det söta och salta.

_dsc0465-copy

Skriv ut recept
Senapsgriljerad kalkonskinka
Maträtt Julmat, Kyckling
Portioner
pers
Ingredienser
Maträtt Julmat, Kyckling
Portioner
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör ihop senap, äggula, strösocker och ströbröd i en skål. Bred röran över julskinkan och strö över ströbröd.
  3. Dekorera med nejlikor.
  4. Griljera i 10 minuter mitt i ugnen eller tills griljeringen har fått färg. Låt svalna och skär i skivor.

_dsc0469-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: