Follow:
Familj & Vänner, Jul

Julafton 2016

Så var julen slut för detta år.

Förra helgen städade vi ut det sista av julpyntet och kvar är som vanligt en viss känsla av tomhet när helgerna är över, glittret i granen borta och ljusen i fönstren släckta.

_dsc0574-copy

Jag sätter punkt för julen detta år med att visa bilder från vår julafton, som för första gången tillbringades i Dalarna.

_dsc0607-copy

Precis som i Gävle hägrade plusgraderna och marken hade låtit varenda snöflinga smälta bort och försvinna men vad gör egentligen det när man har ett fantastiskt sällskap och ett bord fullt med julens alla läckerheter och fem stycken fyrbenta favoriter (men tre saknades oss).

_dsc0610-copy

_dsc0612-copy

_dsc0613-copy

Och när maten var uppäten sjönk vi ned i soffan, öppnade klappar, åt saffranskaka och julgodis och tittade på julfilmer lika söta som socker tills klockan blev midnatt och julafton var över för detta år.

_dsc0619-copy _dsc0587-copy

På juldagen hasade vi mest runt i pyjamas och njöt av ledigheten, åt ännu mera julgodis, lyckades halvfuska oss till en riktigt bra placering i På spåret och åt julbord nummer två tillsammans med Pärs moster och kusin. Ja, ni förstår ju matkoman (men det var det värt).

Vår första, men förhoppningsvis inte sista, jul i Dalarna var nu över och för oss väntade en veckas efterlängtad ledighet innan vardagen åter knackade på dörren med tidiga morgnar, rutiner och tider att passa.

12

Så nu när veckorna går sin gilla gång igen är hjärtat trots allt lite varmare, lite större, och vi står redo att anta vårens alla utmaningar med förnyad energi.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: