Follow:
Familj & Vänner, Jul

Nyårsfirande

Har ni någon aning om hur snabbt hår brinner? Väldigt snabbt, uppenbarligen.

Ja, jag började första dagen på det nya året med att sätta eld på mig själv. Svisch sa det bara och sedan var topparna lite mer frissiga, lite mer rökluktande. Så kan det gå när man inte är försiktig kring levande ljus. I paniken lyckades jag även välta ett ljus och kunde med lite otur ha satt eld på lägenheten också. Nästa års nyårslöfte? Undvik eld.

_dsc0681-copy

Vi tillbringade årets sista dag hemma hos mina föräldrar där det bjöds på underbart god räksoppa och ett skaldjursfat som fick det att vattnas i munnen. Vi mumsade länge på havskräftor och räkor, rökt ål och pepparlax samtidigt som vi doppade baguetter i krämiga röror. All mat som går att doppa i sås är förövrigt bra mat.

_dsc0684-copy

Sedan spelade vi Bingolotto medan timmarna flög i väg och kvällen blev till natt, natten till nytt år. Någon gång långt efter midnatt kröp mannen och jag ned under täcket och åt brieost och tittade på Snow Bride. Jag vaknade upp i 2017, bakis utan att ha druckit en enda droppe alkohol och har sedan dess klängt runt i soffan i pyjamas med minst en pizzabit i handen och känt mig föga glamorös. Någonstans mellan morgon och lunch skedde Den Stora Eldincidenten.

Helt uppenbarligen behöver jag varken vin eller fyrverkerier. Jag skapar bådadera minst lika bra på egen hand.

img_1648-1-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: