Follow:
Vardagsglimtar

Lördagsfrukost och sjukstugans återkomst

Lördagsmorgonen började på allra bästa sätt, med färskpressad apelsinjuice och müsli med stora blåbär och de där semlorna som mannen älskar så mycket. Sedan gick det utför när magsjukan tittade förbi igen. ”Jag glömde ju en i familjen”, tänkte den och knackade lurt på dörren.

Så resten av helgen tillbringade mannen i sängen medan undertecknad for omkring med tofs på huvudet och rörde vätskeersättningar och kokade soppa och städade badrum medan hon höll både en och två tummar att bacillerna skulle hoppa över henne denna gång.

Så detta gjorde vi denna helg. Tog oss igenom magsjukor och rörde soppor och rådde om varandra så gott vi kunde.

Processed with MOLDIV

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: