Follow:
Mat & Bak, Recept

Sega kladdkakemuffins med grädde och hallon

Vissa dagar vill man bara att bakningen ska vara snabb, okomplicerad och lätthanterlig, och enklare än så här blir det inte. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull, skeda upp i formar och grädda i ugnen. Ut kommer en plåt härligt kladdiga chokladmuffins med småsega kanter. Servera med en klick  grädde och några syrliga hallon och fikat är komplett på endast 20 minuter.

_DSC0751-copy

Skriv ut recept
Sega kladdkakemuffins med grädde och hallon
Förberedelsetid 10 min
Tillagningstid 15 min
Portioner
st
Ingredienser
Övrigt
Förberedelsetid 10 min
Tillagningstid 15 min
Portioner
st
Ingredienser
Övrigt
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader och placera ut cirka 12 muffinsformar på en plåt.
  2. Smält smöret och låt svalna. Rör försiktigt ned äggen och alla torra ingredienser.
  3. Fyll muffinsformarna till två tredjedelar och grädda i mitten av ugnen i cirka 12-15 minuter. Muffinsarna ska vara fasta i kanterna men något kladdiga i mitten.
  4. Låt svalna och servera med vispad grädde och färska hallon.
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: