Follow:
Vardagsglimtar

Med solen i ryggen

_DSC0930-copy

I lördags hade vi helt fantastiskt väder så vi begav oss ut under den blåa himmelen och fick för första gången i år sätta på oss solglasögonen och känna hur solen värmde huden medan asfalten tittade fram under den smältande snön. _DSC0925-copy

Vi hamnade tillslut på Annas Kafé! Där serverades en helt underbart fräsch trädgårdsbrunch och jag gick loss på både oliver och hummus och lax och härliga sallader med fetaost och minst ett par våfflor med grädde och hallonsylt. Det är ju bara lördag en dag i veckan.

Sedan gick vi hemåt igen och de ljumma vindarna som lekte med mitt hår viskade små löften om en vår som nog snart är här.

Önskar er en fin vecka.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: