Follow:
Vardagsglimtar

Välkommen mars

Och så blev det mars, hur det nu gick till.

Vi lämnar bakom om oss en fartfylld februarimånad med möhippor och Furuviksbesök och magsjukor och en och en annan biokväll. Nu ser vi framåt. Mot den första glassen i solen, mot tussligo vid vägkanten och att möta upp våren i Amsterdam och Paris. Ni må tro att jag längtar.

Först ska vi dock ta oss igenom årets tråkigaste månad: Mars. Månaden då vädergudarna går på semester och lämnar över styret till den nya och lite smått berusande praktikanten. Så vi håller i hatten och förbereder oss för snöstormar och hagel, ljumma eftermiddagar i solen med grus under skorna och minst ett platt fall på isiga gator.

Mest av allt längtar vi dock till april och de där croissanterna på ett litet fik vid floden och att vandra i förmiddagssol längs tulpanprydda kanaler.

_dsc0668-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: