Follow:
Familj & Vänner

Vad är väl en bal på slottet – alldeles underbar!

Ett grått och regnigt landskap passerar snabbt förbi utanför fönstret på min väg från Stockholm till Gävle. Från huvudstaden tar jag med mig två dagar av nyttiga och roliga diskussioner med arbetskollegor som jag annars sällan har möjlighet att träffa.

I övrigt är det mycket resor just nu. Vi hann precis komma hem från Hälsingland innan jag åter packade väskan och åkte söderut. Jag är nu hemma två dagar innan jag far i väg mot Arlanda med jobbet. Där stannar jag kvar och möter sedan upp maken, mormor och mamma och lämnar landet för några dagar. Sedan är vi hemma en månad innan vi på sommarsemestern far ned mot Europa.

Puh.

Jag är dock tacksam till möjligheten att få resa och se världen i den utsträckningen vi faktiskt får. Jag tar det inte för givet och vet att vi är lyckligt lottade.

Någonstans mellan Hälsinglands fina natur och workshops på en konferens i Stockholm hann vi också med att se min näst yngsta kusin på sin avslutningsbal. Ja, vad är väl en bal på slottet? I detta fall alldeles underbar!

_DSC1666-copy _DSC1675-copy _DSC1678-copy _DSC1679-copy _DSC1680-copy _DSC1683-copy _DSC1689-copy _DSC1692-copy _DSC1701-copy _DSC1709-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: