Våren som kom och gick

_DSC1587-2-copy

Denna måndagsmorgon andra veckan i maj snöar det här i Gävle, gräsmattorna är vita och taken täckta av ett tunt lager snö.

Våren kom och gick.

_DSC1589-copy

Vi har trots allt haft en fin helg, bland annat tillsammans med dessa två busfrön som hjälpte mig att skruva ihop en grill. Nåja, jag skruvande, Leia tittade på och Charlie… Ja, han ansträngde sig å det yttersta för att inte äta upp skruvarna.

Nu väntar måndag och jobb och en stor kopp te och sedan ska jag försöka minnas att det faktiskt är maj och inte en tidig morgon i november.

Önskar er en fortsatt fin dag.

Share

Leave First Comment

Your email address will not be published.

Om

Om
Angelica heter jag, är gift med Pär och bor i Gävle. Jag brinner för att laga god mat som är gjord på ekologiska råvaror och är lagad från grunden. Jag har även ett stort intresse av bakning, inredning, litterateur och det skrivna ordet. Sedan 2015 åtar jag mig uppdrag som porträtt- och bröllopsfotograf. Kika gärna in på min webbsida Fotograf Angelica Selin. Här inne på min personliga blogg hittar du allt från vardagsbetraktelser och recept till fotografi, matinspiration och boktips. Välkommen!

Följ mig

Senaste

Arkiv

Copyright

Alla bilderna på bloggen är fotade av mig om inget annat anges. De får inte kopieras eller lånas utan tillstånd.
myTaste.se
error: