Follow:
Högtider

Glad midsommar

Godmorgon!

Hoppas att alla hade en trevlig midsommar. Vi firade lågmält med familj och vänner, åt sill och färskpotatis och jordgubbstårta och värmde ansiktet i solen ända tills kvällen kom och med den kylan och duggregnet.

_DSC2130-copy

Vi lagade mat och bakade också! Laxtårtor och söta skapelser med jordgubbar och vanilj och rabarber, sylter och citronkrämer. Som svensk sommar på ett fat.

_DSC2135-copy

Charlie firade också midsommar. Charlie, som i vanliga fall har iver i benen och huvudet bland molnen och fjäderlätt hjärta, var i dag bekymrad och irriterad. Mest irriterad. Det där grässtrået som Pär använde som instrument var inte alls någon trevlig uppfinning och strået behövde elimineras. Leia tittade på från kulisserna, föga intresserad av dramat som utspelades framför hennes ögon.

_DSC2139-copy

Se där! Grässtrået försvann och livet blev återigen rosaskimrande.
_DSC2142-copy

Dessa två busfrön kan verkligen förgylla vardagen med villkorslös kärlek, sorglös lek och tokiga upptåg.

Denna soliga midsommar var inget undantag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: