3 dagar

Nu är det bara tre dagar kvar till semestern, vänner. Tre dagar tills vi sitter på ett plan på väg till Schweiz och lämnar jobb och möten och väckarklockor bakom oss.

_DSC2144-copy

Charlie här njuter av semester varje dag, men särskilt de dagar då han kan sträcka ut sig i gräset och få sin mage kliad medan solen värmer marken. Det, det är njutning för en Boston.

Men – tre dagar kvar – sedan väntar sommar, äventyr och Schweiz.

Share

Leave First Comment

Your email address will not be published.

Previous Post

Next Post

Om

Om
Angelica heter jag, är gift med Pär och bor i Gävle. Jag brinner för att laga god mat som är gjord på ekologiska råvaror och är lagad från grunden. Jag har även ett stort intresse av bakning, inredning, litterateur och det skrivna ordet. Sedan 2015 åtar jag mig uppdrag som porträtt- och bröllopsfotograf. Kika gärna in på min webbsida Fotograf Angelica Selin. Här inne på min personliga blogg hittar du allt från vardagsbetraktelser och recept till fotografi, matinspiration och boktips. Välkommen!

Följ mig

Senaste

Arkiv

Copyright

Alla bilderna på bloggen är fotade av mig om inget annat anges. De får inte kopieras eller lånas utan tillstånd.
myTaste.se
error: