Äntligen semester

_DSC2058-copy

Då var vi äntligen här – fredag och sista dagen innan fyra veckor av ledighet. Fyra veckor av sovmorgnar, ljumma sommarkvällar och mjukglass i solen, promenader ute i grönskan och solvarma axlar och regniga dagar med en bra bok i händerna. Först ska vi dock göra vår hittills längsta bilresa, rullandes genom Schweiz och ned i Italien, upp i Österrike och genom Lichtenstein.

Så nästa gång vi hörs är det förhoppningsvis från Zürich.

Låt semestern börja.

Share

Leave First Comment

Your email address will not be published.

Previous Post

Next Post

Om

Om
Angelica heter jag, är gift med Pär och bor i Gävle. Jag brinner för att laga god mat som är gjord på ekologiska råvaror och är lagad från grunden. Jag har även ett stort intresse av bakning, inredning, litterateur och det skrivna ordet. Sedan 2015 åtar jag mig uppdrag som porträtt- och bröllopsfotograf. Kika gärna in på min webbsida Fotograf Angelica Selin. Här inne på min personliga blogg hittar du allt från vardagsbetraktelser och recept till fotografi, matinspiration och boktips. Välkommen!

Följ mig

Senaste

Arkiv

Copyright

Alla bilderna på bloggen är fotade av mig om inget annat anges. De får inte kopieras eller lånas utan tillstånd.
myTaste.se
error: