Summera en helg

Ja, hur blev helgen då?

Jo, vi fick vårt efterlängtade solsken och en lång promenad på Gävles små gator och väskorna står nu packade i sovrummet – redo för avfärd. Med ömma fötter efter en lång promenad och mycket packande däckade vi i soffan och lät en lättsam feel-good film rulla på tv:n (The Big Year – kan rekommenderas). Någonstans däremellan tog vi en fika på stan och shoppade kartböcker på bokhandeln.

Så, lite film, lite packning, några kartböcker och en fika – så summerar vi helgen denna gång. Nu väntar snart en ny vecka, vår sista innan semestern, och jag är mer än redo.

Det är dags att börja räkna ned på riktigt nu.
_DSC2091-copy _DSC2087-copy

_DSC1713-copy

Share

Leave First Comment

Your email address will not be published.

Previous Post

Next Post

Om

Om
Angelica heter jag, är gift med Pär och bor i Gävle. Jag brinner för att laga god mat som är gjord på ekologiska råvaror och är lagad från grunden. Jag har även ett stort intresse av bakning, inredning, litterateur och det skrivna ordet. Sedan 2015 åtar jag mig uppdrag som porträtt- och bröllopsfotograf. Kika gärna in på min webbsida Fotograf Angelica Selin. Här inne på min personliga blogg hittar du allt från vardagsbetraktelser och recept till fotografi, matinspiration och boktips. Välkommen!

Följ mig

Senaste

Arkiv

Copyright

Alla bilderna på bloggen är fotade av mig om inget annat anges. De får inte kopieras eller lånas utan tillstånd.
myTaste.se
error: