Follow:
Årskrönikor

Gott nytt år

Så nu sitter vi här ändå – på årets allra sista dag. Detta är vanligtvis något av en vemodig dag för mig. En dag då julen och helgerna börjar komma till sitt slut och det är dags att återvända till vardagen igen. I år konkurrerar dock vemodet med andra känslor. Känslor av lättnad över att få vända blad och starta ett nytt kapitel.

2017 har varit ett fantastiskt år och jag har så mycket att vara tacksam för. Jag har druckit den godaste varma chokladen någonsin på ett litet kafé i Paris och vandrat mellan små kanaler i Amsterdam, jag har lyssnat på jazzmusik under bar himmel en varm sommardag i Innsbruck och stått på toppen av ett berg med alpvindar i håret och fjärilar i magen. Jag har efter många års kämpande funnit en arbetsplats som jag nu, på riktigt, kan kalla min och mest av allt har jag fantastiska människor omkring mig som betyder inget mindre än allt.

2017 har också varit ett år som innehållit tunga uppförsbackar och sorg och de där händelserna som skakar om och får själen att falla fritt ett tag. Det är ju så, att livet ibland även innehåller mörker. Men nu, på årets sista dag och dess sista skälvande timmar, väljer jag att fokusera på ljuset. På allt gott som 2017 givit och på morgondagen som är ett oskrivet blad, redo att fyllas med nya möjligheter och nyfikenhet och glädje. För som någon sa:

”Hope is like the sun. If you only believe in it when you can see it, you’ll never make it through the night”.

Med de orden lämnar jag 2017 och vänder blad. Det må vara mörkt ute just nu men glöm inte att en soluppgång aldrig är långt borta. Ta hand om er i kväll och gott nytt år, kära vänner.

Vi ses i 2018.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: