Follow:
Vardagsglimtar

Återvända till vardagen

Det är med något tungt sinne jag inser att ledigheten är över och att klockan återigen väcker mig alldeles för tidigt, långt innan solen har hunnit fundera på att gå upp.

Någonstans finns dock känslan av att det är skönt att återgå till vardagsrutiner igen. Det är trots allt ganska trevligt med ett städat hem, nytvättade kläder och ett kylskåp som består av annat än choklad och vin (nåja…).

Trettonhelgen fick dock en fin avslutning, trots allt. Bio och långa samtal över tapas på en liten hörnrestaurang, där regnet piskade rutorna och kvällen tillslut blev till natt och regnet till snö. Varma lattes på Kaffe Trysch, promenader i vinterkylan och filmmaraton i soffan med säsongens sista glögg och så mycket julgodis att jag nu klarar mig för resten av året.

Enkelheter, men precis det en tung själ behövde för att bli något lättare.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: