Follow:
Kärlek

Årsdag

I går firade vi årsdag, jag och mannen jag har turen att få kalla min, och den där dagen för så många år sedan nu är fortfarande en av de allra bästa i mitt liv. Dagen då han kom med sin lila skjorta och blåa jeans och åt paj med vaniljsås med mig på ett litet kafé, med nervositetsdarriga händer och fjärilsfladder i magen.

Universum ville oss väl den där torsdagen i februari. Av alla vägar vi kunde ha tagit, av alla steg vi kunde ha gått, valde vi just den stig som förde oss samman. För i ett parallellt universum sökte jag det där jobbet i England och mannen valde att inte stanna i Gävle och vi söker fortfarande i folksamlingar efter de där ögonen som säger dig att du har kommit hem.

Men här, i detta universum, vaknar jag bredvid honom i varma lakan och jag söker hans hand och möter hans blick och jag vet, bara vet

jag hittade hem den där dagen i februari för så många år sedan. 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: