Follow:
Vardagsglimtar

Blommor och yoga

Jag fick blommor av mannen i dag, så nu står de i en vas på bordet och värmer såväl rummet som mitt hjärta lite extra.

Eftermiddagen har tillbringats på yoga men jag tror tyvärr att jag älskar tanken på yoga mer än jag faktiskt älskar yoga. Alla dessa övningar där jag ska upp och ned från golvet och in med huvudet under armen och där alla andra ser så harmoniska ut och jag ligger där och tänker

bli inte åksjuk bli inte åksjuk bli inte åksjuk

och sedan börjar tankarna på helgen komma och vad jag ska äta till lunch i morgon och kanske den där semesterresan i sommar och sedan inser jag ”helvete är det nu jag ska gå in i mig själv och sluta tänka” och sedan ska benen upp i luften och jag lyckas nästan göra en bakåtvolt och inser att det inte alls var syftet och efter det är passet slut och alla andra står där och pratar om hur utvilade de här och jag,

jag står där med ett ansträngt leende och känner mig lite groggy som efter en bilresa eller en karuselltur.

Japp. Jag och Yoga behöver lite mer tid. Vi är inte riktigt där än, som ni märker.

Men det är fredag, vänner och på bordet står blommorna och värmer hjärtat lite extra och får allting annat att, för en liten stund, blekna.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: