Follow:
Resor

En fredagskväll i Orbaden

Vilken fredagskväll vi fick! När vi sammanstrålade i Orbaden hade mörkret började sänka sig över orten och minusgraderna fick snömassorna att glittra. Vi skålade i Prosecco och sjönk ned i utomhuspoolen och det är en alldeles speciell känsla, att ligga där i värmen och se ut över en istäckt Ljusnan, känna hur orostyngda muskler sakta börjar mjukas upp samtidigt som lätta snöflingor faller i håret och kylan får kinderna att rodna, det enda ljud som hörs det lätt porlande vattnet.

Det, det är avslappning.

Vi åt god mat också. Pilgrimsmussla och torskrygg och choklad i massor från dessertbordet. Jag dör så gott.

 

Fredagen hade börjat gå mot lördag men vi gick tillbaka till stugan och avslutade natten med kortspel. Tobias gjorde ett tappert försök att lära oss ett nytt spel, men vi var lätt rusiga av Prosecco och bastubad och matkoma och framgången var tveksam. Jag lärde mig spelet när jag fyra, skrek han tillslut och jag fick flashback till barndomen när jag och kompisen skapade nya kortspel och ingen riktigt visste vad det handlade om och reglerna var konstant föränderliga.

Nåja, vi må vara urusla på kortspel men kvällen, den var fin.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: