Follow:
Vardagsglimtar

Mitt i veckan

Onsdagar är en trevlig vardag att göra något speciellt på, tycker ni inte? Det är mindre än halva arbetsveckan kvar och den där slutet-på-veckan-tröttheten har inte hunnit smyga sig på än, helgen är nu så nära att den är nästan nåbar och hjärnan och fötterna är fortfarande relativt synkade med varandra.

Ni vet.

Ja, onsdagar är en trevlig dag och denna onsdag blev det en promenad ner till Filmstaden tillsammans med min favoritperson för en mitt-i-veckan-biodejt. Vi såg The Post och drog ned medelåldern i salongen ganska rejält. Men är ni sugna på att se en bra film framöver kan jag varmt rekommendera den.

Så onsdag, en mitt-i-veckan dejt med varma popcorn och en bra film och vetskapen om att helgen nu bara är ett stenkast bort.

Inte så tokigt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: