Follow:
Kärlek

Önskar glad Alla hjärtans dag

Godmorgon!

Vår fina, älskade bulldog Leia kikar in för att önska er en glad Alla hjärtans dag. Dessa kloka djur som till skillnad från oss inte behöver någon särskild dag för att fira kärleken. För dem är varje dag en dag fylld av kärlek, vänlighet och pussar till tusen.  

Precis som det ska vara. 

Alla hjärtans dag må vara kommersiellt men vi tar chansen att fira ändå. Bara för att varje anledning till att fira är en bra anledning. Så i kväll ska jag ställa mig framför garderoben och ägna flera minuter åt att fundera hur man bäst klär upp sig när världen utanför töar bort och skiftar i brunt och grått och plus och minus. Sedan ska jag sammanstråla med mannen och vi ska ut på stan, dricka ett glas vin och prata om hur dagen har varit och dippa sötpotatis i någon god röra.

Ja, dagen må vara ett kommersiellt spektakel men där, bland de levande ljusen och tryggheten i hans händer runt mina och sättet han alltid hör mig så klart trots att hela världen är full av brus, hittar jag äntligen det äkta i Alla hjärtans dag.

Så vänner, ta hand om er i dag och oavsett vad ni tycker om dagen, se till att fira som vår Leia: Med kärlek, vänlighet och pussar till tusen.  Men hörni, brotta inte ned och våldpussa grannen.

Det funkar för henne men troligtvis inte för dig.

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: