Follow:
Kultur

Serier

Det är onsdag och 13 minusgrader ute. En klar och kall kväll med gnistrande snö och frostiga fönster. Vi har krupit ned under filten i soffan och försöker värma upp frusna fötter och fingrar med hjälp av stora koppar te och en bra serie.

Ska vi ta några serietips denna sena onsdagskväll förresten? Jag tror att vi gör så.

Vi tittar just nu på Big Little Lies. En fruktansvärt spännande men samtidigt lite skrämmande och obehaglig serie. Den sorten som kryper under skinnet. Beroendeframkallande är den i vilket fall som helst och avsnitten försvinner i ett nafs. Se den!

Och sedan har vi Designated Survivor som är lite av en guilty pleasure. Jag är inte säker på att serien egentligen är så förskräckligt bra men jag kan inte sluta titta.  Kan inte. Sedan sitter jag där vid midnatt och räknar ut precis hur många timmars sömn jag kommer få om jag bara tittar på ett avsnitt till.

This is Us har jag ju tipsat om förut men detta familjedrama är SÅ bra och har en lagom blandning av allt möjligt. Lagom mycket humor och lagom mycket sorg och lagom mycket värme.

The Crown, såklart. En vansinnigt välgjord serie med bra skådisar och fint foto. Se den på Netflix!

Och sedan har vi ju Modern Family som har gått i en evighet och avsnitten är inte längre lika underbara som de allra tidigaste men jag kommer nog aldrig att sluta tipsa om den. Mer feel-good än så här blir det inte. Phil, Claire och gänget kan munta upp vilken grådaskig dag som helst.

Så det var tipsen för denna gång. Kila iväg nu direkt och börja streama.

Det ska vi göra denna genomkalla onsdag i februari.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: