Follow:
Vardagsglimtar

Snö i mängder

Min vinter har kommit, och det med besked! Hela staden badar nu i vitt ljus och det är vackert, riktigt vackert. Det säger jag trots att jag har grävt fram en bil under lager av snö, med kalla händer för att jag snubblade och tappade vantarna när jag skulle försöka bända upp bilens dörrar som hade frusit fast under all snö och is.
Jag tror inte att jag har visat dessa bilder förut! De är från ett mindre snörikt tillfälle i höstas där Leia fortfarande njöt av solen och Charlie sprang med lätta ben på gröna gräsmattor med bus i blicken. Där är vi snart igen, även om det inte känns så när vi tittar ut genom fönstret just nu. Under tiden tänker jag njuta. Av pudrigt snöfall och ljusare dagar och krispig luft.

Av vintern när den är som allra, allra finast. 

Vet ni, i morgon är det fredag, vänner. En efterlängtad dag.

Ha det bra så länge.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: