Follow:
Vardagsglimtar

Träning

Det är tisdag morgon och i hallen står träningsväskan redo, så som den ofta gör en helt vanlig tisdag. Jag kom i gång med träningen i höstas, efter ett uppehåll på några år. Jag har insett att jag aldrig kommer bli någon som älskar träning. Jag släpar mig dit, släpar mig hem och någonstans däremellan motiverar jag mig själv med fika.

Ungefär så.

Jag har dock insett att min kropp älskar träningspassen. Det är ett fantastiskt sätt att skaka av sig tankar och bekymmer och låta sinnet få en nystart, som en varm dusch efter en lång resa.

Ser ni? Så här fint har vi i Gävle just nu. Som en vinterdröm. Förhoppningsvis stannar snön några dagar till så att vi kan ta en långpromenad med plattnosarna till helgen. De är dock inte lika förtjusta i vinterlandskapet. Kalla tassar, varma kappor och blöta nosar går inte hem hos dem.

Men än så länge är helgen endast en hägring. Det är tisdag, i hallen står väskan redo och ett träningspass väntar.

Och en fika, såklart.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: