Follow:
Vardagsglimtar

Tulpaner, kyla och packning

God morgon! Hur har ni det? Fryser ni? Det gör nämligen vi. Det var svinkallt i morse, så kallt att bilens dörrar var fastfrusna och jag kände mig som en riktig biltjuv där jag stod och försökte ta mig in med något som nog får benämnas som våld. Och på köksbordet står de vita tulpanerna och viskar om vår och värme.

Näppeligen!

Annars då? Jo, vi ska packa för i morgon är det äntligen fredag och då åker vi till Orbaden med ett gäng vänner. Två dagar av varmt vatten, god mat, fina människor och deras himmelska dessertbord. Så efterlängtat.

Men först ska vi ta oss igenom denna torsdag med tvätt och packning och möten och storhandling.

Men efter det;

Njutning.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: