Follow:
Vardagsglimtar

Bakfickan

Med tanke på att Gävle har cirka hundrafemtioelva restauranger per gatuhörn är det lite förvånande att vi inte har någon riktigt bra Italiensk restaurang. Ni vet, med krämiga pastarätter och mozzarella, skaldjur och god olivolja.

Men nu har jag lyckats hitta en riktigt god pasta i alla fall och den finns på Bakfickan. Mannen tog en Carbonara när vi var där för någon vecka sedan, och jag något med kyckling och pinjenötter och mozzarella. Ni ser ju – hur gräddigt och gott som helst.

Bakfickan har fått sig en renovering nyligen och ser nu riktigt stilig ut. Dit går vi gärna tillbaka när suget efter pasta gör sig påmint.

Nu – torsdagskväll och städning och allt det där andra som inte är så roligt men som behöver göras ibland.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: