Follow:
Resor

En första dag i Stockholm

Så kom vi äntligen fram till Stockholm och kunde börja vår första dag där. Vi åt en sen, thaiinspirerad lunch på Koh Phangan och strosade på Drottinggatan, kände solen i nacken och njöt av den lediga dagen. Någon vårvärme var det inte att tala om men vi var tacksamma för solen och den blå himlen.

Vi smet in på ett litet café längs Kungsgatan och drack kaffe och åt paj och chokladkaka, fönstershoppade skor och blev trött i benen av allt promenerande.

Tillslut tog vi bussen till Kungsholmen och hamnade på Dos Locos där det serverades streetfood bland färgglada väggar och uppsluppen stämning. Vi drack drinkar lika färgglada som väggarna och mumsade pizza till kvällen blev sen och det var dags att åka tillbaka till hotellet. Tanken var nog att dra oss tillbaka för natten men vi landade istället i baren där vi drack cava tills de stängde. Torsdag hade blivit fredag och utanför låg natten mörk och tyst.

Och så slutade vår första dag i Stockholm. En skärtorsdag full med promenader, solsken och färgglada drinkar.

Precis vad vi behövde.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: