Follow:
Vardagsglimtar

Hur man bäst vaknar en tidig fredag

Glöm väckarklockor! Så här vaknar du på riktigt en tidig jobbmorgon:

Släpa dig ur sängen och gå med sävliga steg till badrummet. Se fram emot det härliga och fräscha ansiktsvattnet som alltid får dig att vakna till liv. Dränk in en bomullsrondell och badda in ögonen. Börja gallskrika och få din man, samt en eller två grannar, att flyga ur sängen som en pil. Inse med stigande panik att du just har baddat ditt öga med aceton istället för ansiktsvatten och spring runt som en tok medan ditt öga brinner och mannen försöker få dig att skölja ögat. Slit fram duschslangen och rikta den mot ansiktet. Missa och träffa din man istället. Tappa slangen och spraya badrummet med vatten. Skrik ännu mer och väck ytterligare en granne.

Efter en god kvart kan du lugna ned dig och konstatera att ditt öga fortfarande är intakt och badrummet fortfarande genomvått. Du kan i lugn takt gå vidare till jobbet.

Klockan är sju på morgonen, det är fredag, alla är tokvakna och ditt öga är jävligt rent.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: