Follow:
Vardagsglimtar

Isig fredag

Och så blev det fredag igen. En fredag då jag vaknar upp till frost och iskyla och med en extra dos tacksamhet över att jag har ett varmt och skönt hem att landa i varje dag. Jag vet inte vad vi ska hitta på i helgen. Lite packning blir det nog då mannen reser bort i jobbärenden under några dagar och kanske en promenad med plattnosarna om vädret tillåter.

Lite matlagning blir det troligtvis också. En mysig middag tillsammans innan jag blir gräsänka under några dagar. Jag är toksugen på pasta just nu och jag gissar att det beror på vädret. Det är något med vinter och kyla som får mig att längta efter pasta och krämiga såser och varmt bröd med smör och ost. Jag ska slå ett slag extra för det till helgen.

Men först väntar en fredagskväll i soffan, med filten och mannen och något bra på tv:n.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: