Follow:
Vardagsglimtar

Mer snö

Då var det måndag igen och ännu en helg är förbi. Tänk om man kunde pausa tiden lite och få den där lördagen och söndagen att vara lite längre? Men här är vi nu, det är första dagen på veckan och vi väntas få ännu ett lass snö från himlen i dag. Till och med en vinterälskare som jag börjar nu längta efter sol och vår och jag sneglar drömsk på sneakersarna där i garderoben som tycks håna mig med sin otillgänglighet.

I dag har jag en härlig mejlskörd att ta mig igenom men senare i veckan väntar födelsedagsfirande för en pappa och kanske lite biomys med han här hemma.

Men en så länge är det bara måndag och himlen lyser vit och mejlkorgen blänger på mig. Nej, vi lyckades inte pausa helgen denna gång heller.

Ha en fin måndag, vänner. Vi hörs alldeles snart igen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: