Follow:
Vardagsliv

Tjuvstarta en våffeldag

Om två veckor är det ju våffeldagen men vi tjuvstartade redan i lördags. Det är något alldeles speciellt med våfflor, tycker ni inte? Fräsandet från järnet och doften av nygräddat och de frasiga små bitarna som kan toppas med nästan vad som helst. Varma våfflor med lättvispad grädde och hjortonsylt? Himmelrike.

Denna kylslagna lördag precis i början av mars blev det inga hjortron men däremot grädde och hallonsylt i massor och vem kan klaga över det?

Någon timme senare rullade vi därifrån med matkoma men vi fick ju börja helgen på precis rätt sätt innan maken åkte vidare:

Med hallon och grädde och doften av nygräddat och känslan av att 25 mars inte är så långt borta ändå. Med den väntar våfflorna och kanske, kanske

en förnimmelse av vår i luften.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: