Follow:
Vardagsglimtar

Vår och vila

Är det här sista snön vi ser nu? Det sista, lilla rycket från en vinter som varat länge? Kanske, men nu är det dags att vända blad tycker jag. Dags att möta våren och värmen och blommorna.

Jag ser redan fram emot helgen och lite efterlängtad vila. Ja, det är illa att säga det redan i början av veckan, och så andefattigt, men ibland är vila precis det en själ behöver. Men nu börjar skymningen att lägga sig utanför fönstret och det är dags att säga adjö till ännu en dag. Kanske avslutar vi dagen med att fylla tekannan med ett gott te och se ett nytt avsnitt av Suits. Ja, vi är sena på bollen men den serien alltså. Så h i m l a bra. Se den – nu direkt.

Men nu, nu tar vi kväll och låter längtan efter våren och vila fylla bröstet lite extra.

God kväll, vänner.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: